Mind
Zaterdag

Presentatie “Healy, frequentietherapie”

Workshop door: Hermien Rondeel

Healy is een draagbaar apparaatje voor thuisgebruik. Het is handzaam en klein en zorgt voor gezonde cellen, gezonde organen en een gezond lichaam.

Ziektes en kwalen ontstaan doordat het verschil in spanning tussen de binnenzijde van de cel en de celtussenruimte te laag is. Met het toedienen van elektrische microstroompjes in de vorm van frequenties kun je het spanningsverschil terugbrengen tot de oorspronkelijke waarde. Frequentietherapie gebruikt deze microstroompjes om ervoor te zorgen dat dit spanningsverschil in balans wordt gebracht. Blijft deze spanning namelijk te laag, dan ontstaan er ziektes en gezondheidsproblemen.

Is frequentietherapie dan uitsluitend voor mensen die ziek zijn?

Nee, zeker niet:

- We worden allemaal ouder;

- We zijn onderhevig aan stress en invloeden van buitenaf;

- We verrichten fysieke en mentale inspanningen.

Deze hebben effect op het lichaam op celniveau. De frequenties van de Healy zijn specifiek samengesteld om jouw lichaam te ondersteunen waar nodig.

Kom luisteren naar mijn presentatie op 13 juni 

Hermien Rondeel

https://www.healyworld.net/nl/partner/Hermien%20Rondeel/

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.