Niet gevonden wat je zocht?
#Durf te vragen
Waar ben je naar op zoek?

Veelgestelde vragen

Heeft u niet direct gevonden wat u zocht? Hier vindt u de veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

Tickets

Ticketshop

Officiële tickets voor Sportfest Volendam 2020 zijn verkrijgbaar via onze officiële online ticketshop.

Early bird tickets

Early bird tickets zijn vanaf nu beschikbaar! Early bird tickets zijn beschikbaar tot 1 december 2019, deze tickets kun je kopen met 20% korting dus wees er snel bij!

Festival info

ID

Sportfest Volendam is voor alle leeftijden maar iedereen wordt bij de ingang om een geldig identificatie bewijs gevraagd. Wij accepteren een ID kaart, paspoort, of rijbewijs. We accepteren geen kopieën of geboortecertificaten.

Vervoer

Auto & Parkeren

Sportfest Volendam wordt gehouden op het terrein van zwembad De Waterdam in Volendam. Bij zwembad De Waterdam is beperkt parkeergelegenheid, in de omgeving van het zwembad zijn nog meerdere gratis parkeergelegenheden zoals bij Supermarkt Vomar. Supermarkt Vomar is gelegen dichtbij zwembad De Waterdam. Wij adviseren als je uit Edam of Volendam komt op de fiets te komen.

Mindervaliden

Rolstoelvriendelijke routes

Er is een roelstoelvriendelijke route van de parkeerplaats naar het festivalterrein. Het festivalterrein is grotendeels gelegen op gras maar de hoofdpaden rondom het zwembad zijn verhard, daar kan een rolstoel zich gemakkelijk op kan voortbewegen.

Entree

Door de vele verharde wegen op het festivalterrein bij zwembad De Waterdam in Volendam is de weg voor iedereen goed toegankelijk. Je kunt via de normale entree naar binnen, deze entree is breed genoeg. Heb je hier assistentie bij nodig? Onze Sportfest Volendam crew staat altijd voor je klaar!