Food
Zaterdag

Voeding als basis voor betere sport prestaties en fysieke doelen

Mijn naam is David Ordas, 28 jaar en sinds enkele jaren een fanatieke crossfitter. Al van jongs af aan ben ik een enorm gedreven sporter en weet ik niet beter dat het een groot onderdeel van mijn leven is. Daarom ook flink wat jaartjes geleden alweer gestart met een sportopleiding om van mijn passie mijn werk te maken. Al snel kwam ik erachter dat ik het geven van personal training en sportlessen erg leuk vond. Maar ik voelde mij altijd 1 van de vele duizenden trainers. Ik wilde mij toch onderscheiden in een enorm verzadigde markt en heb toen der tijd besloten me te gaan focussen op voeding en dan voornamelijk sportvoeding. De jaren daarop heb ik enorm veel mensen mogen begeleiden op het gebied van voeding met vele verschillende doelen. Van mensen die willen afvallen, meer spiermassa willen maar ook topsporters die het maximale uit hun trainingen willen halen. Al snel bleek dat ik het geweldig vind om met atleten te werken en hun door middel van voedingscoaching kan steunen om het uiterste uit hun trainingen te halen. Dat heeft erin geresulteerd dat ik begin dit jaar samen met mijn compagnons het bedrijf Change Your Lifestyle heb gestart. Change Your Lifestyle is er voor iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren. Maar om mijn eigen expertise toch voort te zetten hebben wij ook besloten om een speciaal atleten programma op te zetten. Ik heb gemerkt dat binnen Crossfit er enorm veel focus ligt op de trainingen en programmings maar dat er in Nederland nog weinig gedaan werd met voeding. Daar wil ik graag het verschil in gaan maken.

Tijdens mijn seminar wil ik jullie graag wat bij brengen over de effecten van voeding op fysieke prestaties, herstel en waarom juist die voeding zo belangrijk is. Nutrition staat niet voor niets onderaan als basis in de sport pyramide. Het eerste deel van de seminar staat in het teken van de basis omtrent sportvoeding. Daarna zal ik het gaan hebben over feiten en fabels rondom voeding, wat kan jij nou het beste eten als atleet en  hoe een goede pre-workout/post-workout maaltijd eruit ziet. Ook wil ik graag wat kennis overbrengen hoe jij je optimaal kan voorbereiden op wedstrijden en hoe jij het beste kunt eten op een wedstrijddag.

Ons atleten programma:

Feed the Athlete is een uniek programma voor atleten die eraan toe zijn om hun prestaties naar een “next level” te brengen. Voeding vormt de basis voor al onze activiteiten, zelfs in rust heeft ons lichaam voeding nodig om te functioneren. Het Feed the Athlete programma is een uniek voedingsprogramma speciaal ontwikkeld voor atleten die alles uit hun trainingen willen halen.

Door middel van intensieve één op één coaching zullen wij jou wegwijs maken in de wereld van sportvoeding. Hoe fijn is het als jij straks niet meer na hoeft te denken over welke voeding jij nodig hebt om goed te presteren tijdens je trainingen? Als kers op de taart: aan het einde van het programma kun jij zelf een optimaal maaltijdschema maken.

https://changeyourlifestyle.nl/athlete-programma/