01-05-2020

Sportfestival Volendam 2021, nieuwe datum bekend!

Sportfestival Volendam 2021, nieuwe datum bekend!

Met pijn in ons hart moeten we bekend maken dat vanwege de afgekondigde maatregelen rond het COVID-19 virus de 1e editie van het sportfestival Volendam niet door gaat.

Uiteraard begrijpen we dat dit een enorme teleurstelling is voor alle sportfestivalgangers, maar ook voor vrijwilligers, instructeurs, partners en natuurlijk de organisatie zelf valt het zwaar dat het sportfestival, na een lange voorbereiding, dit jaar niet doorgaat. We willen iedereen enorm bedanken die in aanloop naar deze editie weer bergen werk heeft verzet. Daarnaast gaat onze dank uit naar onze sponsors, partners, leveranciers en uiteraard de early bird deelnemers.

In 2021 keert sportfestival Volendam terug: zet juni 2021 maar alvast in de agenda. Volgend jaar willen we met zijn allen in goede gezondheid het festival twee keer zo hard vieren en er een memorabele sportfestival editie van maken. We doen bovendien ons uiterste best om de aangekondigde programmering voor deze 1e editie door te schuiven naar editie 2021. Hierover volgt spoedig nadere informatie. Aangezien het programma voor 2020 nog niet compleet was volgen er voor 2021 ook nog nieuwe namen.

Reeds gekochte tickets voor editie 2020 blijven geldig voor 2021. Restitutie van tickets is ook mogelijk tot 1 juni 2020 (via info@sportfestivalvolendam.nl), maar met het behouden van je ticket(s) steun je sportfestival Volendam en de toekomst van het sportfestival. Sportfestival Volendam is een onafhankelijk, non profit festival dat op vrijwillige basis georganiseerd wordt. Daardoor is de klap flink voelbaar, maar met jullie steun kunnen we doorgaan. We kijken ernaar uit iedereen weer te zien in 2021, wanneer we er, met dubbel zoveel passie, weer een fantastisch sportfestivalweekend van kunnen maken.

Conform de regeling is het annuleren en restitueren van reeds aangeschafte tickets een optie, echter hopen wij dat jullie er geen gebruik van hoeven te maken, gezien dit het bestaansrecht van sportfestival Volendam ontzettend onzeker maakt. Het is voor ons als organisatie onmogelijk om alle tickets te annuleren en te restitueren. De regeling voorziet er wel in dat we als organisatie de tijd hebben om te restitueren. Er is een periode van 4 weken (21 april tot en met 1 juni 2020) waarin aangegeven kan worden of je hier gebruik van wilt maken. En als je ervoor kiest om je geld terug te krijgen dan vindt restitutie plaats uiterlijk 1 maand na de nieuwe datum van het verplaatste evenement juli 2021